fitmama

      Редовните тренировки по време на бременността са едно от най-добрите неща, които можете да направите за себе си и за Вашето бебе. Ходенето, плуването и упражненията ще Ви помогнат да контролирате теглото си, да подобрите тонуса и съня си. Проучванията на специалистите показват, че физическите натоварвания намаляват болките в гърба, увеличават енергията и подобряват самочувствието на жената. Бъдещите майки, които редовно изпълняват физически упражнения по време на бременността, се възстановяват много по-бързо след раждането.
      Бременността и раждането увеличават натоварването на Вашето тяло и психика. Специалната програма Фитмама ще Ви помогне да се подготвите по-добре за раждането и да се възстановите след него.

 

 

Тя се състои от три части:

 

1. 40-минутен аеробен комплекс за бременни. Динамичната му част подобрява тонуса и стимулира мускулите. Упражненията за разтягане намаляват болките и помагат за отпускане на тазовото дъно. Релаксацията намалява напрежението и Ви помага да се преборите с паниката по време на раждането.

2. 5 минути дихателни техники и подготовка за раждането. Заедно с акушерката Емилия Казълова ще научите повече за етапите на родилния процес и ще упражните най-важните техники за дишане и напъване.

3. 30-минутен комплекс за възстановяване след раждане. Той ще Ви помогне да възстановите тялото си от бременността и раждането и да подобрите самочувствието си.

Издател: "Санима"ЕООД, тел.:0887463166
Творчески екип:
Консултанти Д-р Христо Василев, акушер-гинеколог, Емилия Казълова, акушерка
Автор Мария Златева
Редактор Красимира Султанова
Водещ и хореограф Анастасия Шаренкова
Постпродукция Студио"Призма"
Режисьор Златко Златанов

Ако искате да поръчате видеопрограмата натиснете тук  или се обадете на телефоните на издателя.Моля, консултирайте се с личния си лекар, преди да започнете програмата Фитмама!
©Всички права запазени

Последна редакция 10.03.2009 г.